img img

Fitness Gym Prishtina

Klubi i bodibildingut dhe fitnesit “PRISHTINA” në Prishtinë u themelua në Shkurt të vitit 1987.

Nga themelimi e deri më tani në këtë klub kanë ushtruar mbi 38.000 kandidat prej tyre edhe shuma fytyra eminente të strukturave të ndryshme, si artistë, gazetarë, doktorë, politikanë, professor, modele, sportistë të degëve të ndryshme etj.

Klubi aktivitetin e tij e zhvillon në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, në një hapësirë të madhe të pajisur me mjete më të sofistikuara dhe më të adaptueshme për të gjitha moshat dhe gjinitë.

Klubi posedon programe speciale për fitnes vetëm për anëtarët e tij, veqmas për femra e veqmas për meshkuj.

Klubi gjithashtu posedon sauna dhe dhomën për masazh dhe trajtime të lëndimeve sportive.

Jemi gati për uebfaqen e re

Jemi duke punuar në uebfaqen e re.

Shkruaj email tuaj më poshtë dhe informohu i pari
ose na ndiqni në facebook.

Abonohu për të rejat e fundit.

Na kontaktoni

Orari i punës

Hënë - Premte: 8:00 am - 11:00 pm
Shtunë: 10:00 am - 10:00 pm
Diele: 3:00 pm - 9:00 pm

ditë
orë
minuta
sekonda